Lasikatot – Glastak

Lasikatto suojaa tilaasi sateelta ja lumelta, läpäisten kuitenkin lämpöä sekä valoa. Laadukkaista,  materiaaleista rakennettu lasikatto kestää hyvin niin aikaa kuin säätäkin. Säännöllisesti huollettuna lasikatto kestää vuosikymmeniä hyvänä. Käytännöllinen valinta kaikkiin kohteisiin sekä tyylikkyyttä arvostaville. 

Lasikate on muovista valokatelevyä parempi vaihtoehto, koska se kestää paremmin säänvaihtelut, on helpompi ylläpitää. Valokate ei kestä myöskään säävaihteluita samalla tavalla kuin lasikate sekä vaatii enemmän huoltoa kunnossa pitämiseksi.

Lasikatteet voidaan asentaa parvekkeille sekä terasseille eikä se tarvitse tuekseen seiniä. Saatavilla myös avattava malli joka helpottaa ilmankiertoa esimerkiksi silloin kun katteenlisäksi on asennettu seinät.

 

Glastaket skyddar mot regn och snö, strålar värme och solsken. Glastaket håller i alla väder tål regn och skur i åratal behöver aldrig bytas. Gör terassen trivsam i stället för sjunken plasts tak. Passar  våninghus som villa terasser. NYHET  vi kan leverera även öppningbara glastak.